INTO Health avaa ovensa 1.12.2021!

Psyykkisen hyvinvoinnin terveydenhuoltopalveluita tuottava kotimainen INTO Health avaa ovensa joulukuussa 2021!

 

Järvenpäässä sekä etävastaanoton kautta valtakunnallisesti toimiva INTO Health avaa ovensa 1.12.2021. Matalan kynnyksen psyykkisen terveydenhuollon palveluiden tuottamiseen sekä lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelemiseen erikoistunut yritys tuo terveydenhuollon kentälle modernin, helposti lähestyttävän ja joustavan tavan työskennellä:

Lasten ja nuorten psyykkisen hyvinvoinnin ja mielen taitojen vahvistamisen on oltava yhteiskuntamme pääasia nyt ja tulevaisuudessa” kertoo yrityksen perustaja psykoterapeutti Laura Andelin. Meidän tulee oivaltaa ihmisen kehityksen perusperiaatteet ja panostaa riittävästi sekä kunnallisella että yksityissektorilla matalan kynnyksen helposti lähestyttävien ja modernien palveluverkostojen rakentamiseen yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa. Jokainen ammattilainen tekee tällä hetkellä työtä tulevaisuuden rakenteiden varmistamiseksi. Emme kuitenkaan tavoita lapsia ja nuoria, ellemme tarjoa heille sopivia palveluita ja vahvista yhdessä ajatusta siitä, että mielen hyvinvoinnista on lupa huolehtia siinä missä kehonkin, Andelin muistuttaa.

INTO Health tulee käynnistämään toimintansa 1.12.2021 Järvenpään toimipisteellä sekä etäyhteyksien kautta valtakunnallisesti.

Laura Andelin kertoo, että INTO Healthillä työskentelee asiantunteva, kokenut, luotettava ja innovatiivinen tiimi, jonka kanssa kehitetään mm.matalan kynnyksen psyykkistä hyvinvointia vahvistavia palveluita yhteistyössä ammattilaisverkotojen kanssa. Tavoitteenamme on olla vahvasti mukana kehityksessä, jossa psyykkinen hyvinvointi on huomisen pääoma, Andelin kertoo.

 

INTO Health

Sibeliuksenkatu 23 C 25, 3.krs

04400 Järvenpää

www.intohealth.fi

info@intohealth.fi

+35840 580 0080

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on pinterest